My Broker

Via "my broker" heeft u toegang tot uw verzekeringsportefeuille die beheerd wordt door ons kantoor. Door middel van uw persoonlijke toegangscode krijgt u een overzicht van de lopende contracten en schadegevallen alsook van documenten.
Tevens kan u berichten in verband met een bepaald dossier via deze weg doorgeven.

My Broker APP

TIP! Download de "My Broker" voor zowel android als iOS! U kan alle info consulteren, bewerken, bekijken ... vanuit uw luie zetel!

Polis

Op het overzicht van polissen vindt u de informatie van de lopende contracten.
Afhankelijk van de soort polis zal u ook de gegevens van het risico-object (bvb. Voertuig, gebouw, …) en de waarborgen terugvinden.
Doordat u steeds een perfect overzicht heeft, ziet u ook welke risico’s momenteel nog niet verzekerd zijn.

Schade

Een vlotte schadeafhandeling is de sterke kant van de makelaar. Uiteraard wenst u regelmatig te zien wat de juiste stand van zaken is.
Ook kan u de documenten die door ons beschikbaar gesteld zijn raadplegen en binnenhalen. Snel en per definitie groen.         

Brief

Op diverse overzichten kan u zien welke berichten er verstuurd zijn. Dit kan een uitgaande brief, fax of email zijn. Alsook telefoongesprekken en afspraken.
Het overzicht van de berichten geeft u een perfect overzicht van alle ondernomen stappen in een bepaald dossier of schadegeval.
U kan ook berichten naar ons sturen. Deze komen automatisch terecht in het betreffende dossier en zijn dus zeer efficiënt.

Documenten (electronisch ondertekenen)

Met het versturen van documenten via de post wordt geen tijd verloren. Via "my broker"kan u de documenten raadplegen en eventueel binnenhalen.
Op die manier kan u ook documenten naar ons sturen, zodat de afhandeling van uw dossier bespoedigd wordt. Bovendien kan u alle documenten electronisch ondertekenen.

Dossier

"my broker"heeft de mogelijkheid verschillende dossiers raadpleegbaar te maken.
Bijvoorbeeld van uzelf, uw echtgenote, …
Op die manier krijgt u met 1 login en paswoord direct toegang tot al uw informatie.  

Wenst u gebruik te maken van My Broker? Contacteer ons

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact