Mijn geld

Sparen

Het kindersparen is een soepele spaarformule waarbij u als ouders of grootouders periodiek een vast bedrag kunt sparen voor uw kind of kleinkind. Zo zorgt u er mee voor dat een startkapitaal wordt opgebouwd tegen de tijd dat hij of zij als zelfbewuste jongvolwassene zelfstandig de uitdaging van het leven wil aangaan.

U wilt de toekomst veilig stellen? Iedereen beseft dat het nodig is om een aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen tegen de tijd dat de pensionering stilaan in zicht komt. Zo kunt u de laatste jaren van uw actieve loopbaan het werkritme wat naar beneden halen en ervoor zorgen dat uw levensstandaard ook na pensionering op peil blijft. U kiest dan best voor het pensioen- of langetermijnsparen. Het levert u bovendien ook een fiscaal voordeel op.

Beleggen

Beschikt u over een bedrag dat u gerust een aantal jaar kunt missen, ook bij onvoorziene omstandigheden? Met een beleggingsverzekering kunt u de gespaarde premie meer laten opbrengen. Het is een eenvoudige beleggingsformule, maar wel op uw maat. U kan hier kiezen voor een gegarandeerd kapitaal of rendement of wilt u liever een variabele formule?

Inkomstenbescherming

Ook tijdens de loopbaan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw inkomen voldoende hoog blijft in een periode van langdurige arbeidsongeschiktheid na een ernstige ziekte of ongeval. U verzekert dan best een arbeidsongeschiktheidsrente.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact