Persoonlijke lening

Een nieuwe keuken? Lekker op reis? Of toch die droomauto?

Hiervoor kunnen er 2 oplossingen zijn, nl. de persoonlijke lening of de financiering.

Persoonlijke lening of financiering

Geld lenen of snel een krediet aanvragen kan handig zijn als je in acuut geld gebrek zit of als je wat extra contanten nodig hebt. De redenen om extra geld aan te vragen variëren van persoon tot persoon.

Een persoonlijke lening of een persoonlijk krediet kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt: verbouwen of renoveren, reizen, studie,... of wat de reden ook is, een beetje extra geld kan altijd van pas komen.

Wees eerlijk voor je zelf

Het is aan te reden om goed voor jezelf te bepalen tot welk bedrag je wilt en kunt lenen. Wees voor jezelf eerlijk dat je de maandelijkse verplichting kunt nakomen. Leen nooit een bedrag waarvan je niet zeker weet dat je de maandlast kunt dragen. Een oplossing kan zijn het verlengen van de looptijd. Hierdoor zullen de maandlasten dalen. Echter zul je wel meer betalen.

Voorwaarden en verzekeringen

Persoonlijke leningen en Kredieten zijn leningen die je ook kunt verzekeren tegen voortijdig overlijden of het wegvallen van inkomsten. Deze verzekeringen kunnen zijn opgenomen in het product of kunnen apart worden afgesloten. Het apart afsluiten van deze producten brengt vanzelfsprekend meer kosten met zich mee.
Tip: Je bent niet verplicht aanvullende verzekeringen af te nemen bij de kredietverstrekker.

Aftrekbaarheid van kredieten

Lage rentes worden ook gepromoot doordat ze aftrekbaar zouden kunnen zijn van de belastingen. Normaal gesproken wordt een persoonlijke lening niet gebruikt voor uitgaven aan je huis of woning. De rente van een Persoonlijke lening kun je dan NIET aftrekken van de belasting. Meestal wordt een Persoonlijke lening gebruikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld zaken als een nieuwe auto, keuken of badkamer.
Indien je de lening wel voor verbetering van de eigen woning inzet, is de rente wel aftrekbaar.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

011 / 74 33 22
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact