Mezelf

Focus u met een gerust hart op uw bedrijf

Dankzij de verzekeringen die wij aanbieden focust u met een gerust hart op uw business. Wij zorgen voor de rest.

Pensioenplan

Het gemiddeld wettelijk pensioen van een zelfstandige schommelt rond 725 euro per maand. Het is dus evident dat u zelf voor later moet zorgen. Wij bieden u hiervoor verschillende oplossingen.

Arbeidsongeschiktheid

Hebt u er al eens bij stilgestaan wat er gebeurt als u door een ernstige ziekte of ongeval langdurig arbeidsongeschikt raakt? U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren.

Overlijdensverzekering

Hebt u al eens gedacht aan de financiële zekerheid van uw allerdierbaarste nabestaanden als u er niet meer bent? Met een Overlijdensverzekering kunt u alvast met een gerust gemoed volop van uw leven genieten.

Ongevallen

Zowel ongevallen tijdens uw privéleven als tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit verzekert u met de Persoonlijke Ongevallen 24/24.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact