Mijn woning

De beste bescherming voor uw woning

Naast brand, verzekeren de maatschappijen u voor tal van risico’s zoals waterschade, schade door stookolie, storm-, hagel- en sneeuwschade, glasbreuk, natuurrampen en zelfs omvallende bomen.

Naast de – vanzelfsprekende – dekking van uw woonplaats, wordt deze uitgebreid tot de vakantieverblijven die u huurt, de studentenkamers van uw kinderen en de inboedel die u verplaatst, waar ook ter wereld. Deze uitbreidingen zijn gratis!

Bovendien geniet u als klant gratis bijstand in geval van nood.

U kunt uw inboedel ook tegen diefstal verzekeren. Alles rondom uw huis verzekert u via mogelijke bijkomende uitbreidingen. Hebt u een conflict over een schadegeval? Dankzij de optie Rechtsbijstand kunt u rekenen op juridische bijstand.

Alle risico verzekering woning

Waar de brandverzekering eindigt gaat de "alle risico verzekering woning" verder. Hier wordt alle materiële schade gedekt voor zover ze te wijten is aan plotselinge, toevallige en niet te voorziene omstandigheden. Dit betekent dat alles wat niet uitdrukkelijk uitgesloten wordt, automatisch is verzekerd.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact