Mijn vrije tijd

Vakantie moet vakantie blijven

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget en onze pechverhelpingsverzekering voor de wagen in belgie of in het buitenland helpen u om het hoofd te bieden aan de dagdagelijkse bekommernissen. Wij bieden u steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Reisbijstandsverzekering

Onze tijdelijke contracten dekken al uw verblijven in het buitenland van een maximumduur van 45 dagen. Als u langer of meerdere keren reist, is een jaarformule interessanter.

Een jaarlijkse medische bijstand die u 24u op 24, 365 dagen per jaar bijstand verleent. De maatschappij organiseert uw bijstand onmiddellijk en overal ter wereld. Voor al uw reizen in het buitenland: verblijven, citytrips, reizen...

Tip! Je kan de waarborg bijstand voertuig en/of personen toevoegen als waarborg aan uw autoverzekering. De jaarlijkse premie hiervoor is vaak een stuk goedkoper dan andere formules.

Pechverhelping

Onze auto werkt misschien wel niet altijd even goed mee. Zeer vervelend wanneer je op het op je werk moet zijn, of wanneer je eindelijk nog eens op reis vertrekt. Laat je niet verrassen en sluit een goede pechverhelpingsverzekering af. Er zijn maatschappij die onmiddellijke vanaf de woonplaats dekking verlenen.

Annulatieverzekering

Wanneer je een reis boekt ga je ervan uit dat er niets mis zal gaan. Maar soms slaat het noodlot nu eenmaal toe in het leven. Je wordt ziek, je werkgever beslist plots om je verlof te weigeren, je vliegtuig heeft 12u vertraging, etc... Laat het noodlot je niet te veel geld kosten en dek je in met een annulatieverzekering. Reis je vaak? Neem een jaarcontract. Of ga voor de tijdelijke formule wanneer je minder vaak weg bent.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact