Autoverzekering

De autoverzekering is één van de verplichte verzekeringen in Belgie. Ze vergoedt de lichamelijk en materiele schade die u na een ongeval toebrengt aan derden.

Alle verzekeringsmaatschappijen bieden u een gelijkaardig product aan. Toch sluit u deze verzekering niet bij alle maatschappijen voor dezelfde prijs af.

De concurrentie op de autoverzekeringsmarkt is moordend. Ons advies? Ga niet per definite voor de goedkoopste maatschappij maar let ook op een aantal andere factoren:

De schaderegeling

Niet alle maatschappijen beschikken over een lange lijst van erkende herstellers waardoor u een aantal voordelen misloopt. Zo dient u wanneer u kiest voor een erkende hersteller geen expertise te laten organiseren, u krijgt tijdens de herstelling een vervangwagen en de factuur wordt onmiddellijk doorgeschoven naar de verzekeringsmaatschappij. Is uw maatschappij toegetreden tot de RDR-conventie? Zoneen, dat zal de schaderegeling behoorlijk vertragen.

Acties na schade

Het is gebeurd. Na 15 jaar schadevrij rijden heeft u een ongeval veroorzaakt. Wat doet uw maatschappij? Heeft u een joker? Een blijvende graad 0? Verhoogt men de premie of erger nog: vraagt men u zich elders te verzekeren met alle gevolgen vandien?

De waarborgen

De waarborg BA verschilt niet erg van maatschappij tot maatschappij. In de "aanvullende" waarborgen echter kunnen de accenten totaal anders liggen. Heeft u in omnium niet een te hoge vrijstelling, hoe zit het met afschrijvingspercentage? Heeft u voldoende dekking wat de waarborg rechtsbijstand betreft. Is er pechverhelping en is de bestuurdersverzekering mee opgenomen? Het is zeer belangerijk ook deze zaken te vergelijken.

De premie

Uiteraard. De premie moet concurrentieel zijn. Wij zijn ervan overtuig dat we u een zeer scherp tarief kunnen aanbieden voor onder andere uw autoverzekering. Doe de test! Contacteer ons voor een vergelijkende offerte.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact