Arbeidsongeschiktheid

Vele succesfactoren hebt u zelf in de hand, andere niet. Uw inkomen hangt niet alleen af van uw professioneel succes, het hangt ook af van uw gezondheid. En het kan iedereen overkomen: een ongeval of een ziekte die een langdurige arbeidsongeschiktheid tot gevolg heeft. Als u gedurende een lange periode niet meer kunt werken, heeft dit ernstig inkomensverlies tot gevolg. U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren.

Verzekering Gewaarborgd Inkomen

Als u arbeidsongeschikt wordt, biedt het Gewaarborgd Inkomen u tijdens deze periode een aanvullend inkomen bovenop de tussenkomst van het Riziv. Zo kunt u bijvoorbeeld toch uw lening afbetalen of extra (personeels)kosten dekken.

Extra maandelijkse rente

Dankzij de verzekering Gewaarborgd Inkomen ontvangt u bij elke arbeidsongeschiktheid van minimaal 25 %, ten gevolge van ziekte of ongeval, een rente. De uitkeringen verlopen proportioneel voor zover de arbeidsongeschiktheidsgraad tussen 25 % en 66 % ligt. De volledige rente wordt uitgekeerd wanneer de arbeidsongeschiktheidsgraad 67 % of meer bedraagt.

Fiscaal

De premies die u betaalt voor de verzekeringen Gewaarborgd Inkomen of voor de Aanvullende verzekering Arbeidsongeschiktheid zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten, indien u uw werkelijke kosten bewijst.

Uw digitale klantenzone

Speciaal voor onze klanten hebben we een klantenzone ontwikkeld. Via deze toepassing is het mogelijk om contracten te raadplegen,documenten te ondertekenen, schadegevallen op te volgen, persoonlijke info te wijzigen enzoverder. Kortom: snel, transparant, handig & tijdbesparend.

Naar de klantenzone

Meer informatie?

Wenst u een afspraak? Contacteer ons en we komen samen. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Zoals het u past.

0479/411634
maarten@thomisverzekeringen.be

Contact